Tavoitteena paremmat jalat

Jokainen ansaitsee terveet ja hyvin hoidetut jalat. Vankka perusta terveelle ja tasapainoiselle arjelle. Hyvän olon tunne ja vapaus lähteä elämään unelmiensa elämää.

Tämän kokemuksen haluat jalkojenhoitajana tarjota asiakkaillesi joka kerta, kun he tulevat hoitolaasi. Better Feet on luotu intohimosta palvella sinua, joka autat ihmisiä saamaan paremmat jalat. Haluamme tarjota asiantuntevaa neuvontaa ja kaikki tarvitsemasi työkalut parhaan laadun saavuttamiseksi joka ikinen päivä.

 

Tiimimme kuuntelee sinua ja hoitaa mitkä tahansa haasteet. Otamme huomioon pienetkin yksityiskohdat, jotta asiakkaasi saavat parhaan mahdollisen palvelun.

 

 

Totalleverandoer@2x

Kokonaistoimitus laajalla valikoimalla

Osta kaikki tarvitsemasi samalta toimittajalta. Valitse uusimpien ja parhaiden tuotteiden joukosta.

Asiantuntevaa neuvontaa

Nopeaa ja asiantuntevaa apua. Aina räätälöity sinun tarpeisiisi.

Fleksibel-levering@2x

Joustava ja täsmällinen toimitus

Tuotteesi toimitetaan juuri silloin kun tarvitset niitä, jotta säästät varastotilaa.

Keskity sinä asiakkaisiisi. Me huolehdimme hoitolasi tarvikkeista.

Tavoitteenamme on helpottaa työtäsi. Henkilökohtaisen ohjauksen avulla voit olla varma siitä, että valitset aina oikean ja parhaan vaihtoehdon hoitolasi asiakkaille. Toimitus silloin kun sinulle parhaiten sopii ja aina ajoissa.

 

Kumppanuutemme kutsuu sinut mukaan samanmielisten jalkaintoilijoiden perheeseen, jossa voimme yhdessä sparrata toisiamme ja hiota taitojamme. Päämäränä tietysti kyky tarjota entistä parempaa jalkahoitoa asiakkaille.

 

Vuoden 2002 perustamisesta lähtien tavoitteemme on pysynyt samana: Better Feet auttaa sinua parantamaan asiakkaittesi jalkoja ja luomaan sinulle hyödyllisen liiketoiminnan. Askel lähempänä joka päivä.

Saa käyttöösi kanta-asiakasedut

Vahvista liiketoimintaasi ja saavuta etuja kanta-asiakasohjelmamme avulla.

Tarjoa asiakkaillesi eksklusiivisia myyntituotteita

Better Feet -asiakkaana saat käyttöösi houkuttelevan valikoiman myyntituotteita, jotka auttavat kasvattamaan jalkahoitolasi tuloja