Kauppaehdot

Ehdot

Toimitus:
Ennen klo 12.00 tehdyt tilaukset pyritään lähettämään saman päivän aikana. Toimitusaika on 1-3 arkipäivää. Toimitus on ilmainen tilauksen ylittäessä 200 € (ilman ALV:a). Pienemmissä tilauksissa toimitusmaksu väh. 9,65 € (ilman ALV:a).
Toimitusmaksut Norjaan, Färsaarille ja Islantiin määräytyvät painon ja toimitustavan mukaan. Siitä ilmoitetaan toimituskuluissa ennen tilauksen lähettämistä. 

Lue lisää toimitusmenetelmistä täältä.

Hinnat:
Hinnat on ilmoitettu ilman ALV:a ja varaamme oikeudet muutoksille yleisesti ja painovirheiden tapauksessa.

Maksaminen:
1) Ennakkomaksu
2) 20 päivän kuluessa laskun päivämäärästä
3) Käteismaksu toimitettaessa (COD). Eräpäivän jälkeen lisätään 2% korko / kuukausi. Muistutuskirjeen lähetyskustannukset 13,40€ (ilman ALV:a) per kirje.

Pidätämme oikeuden arvioida erikseen, mitä edellä mainituista maksuehdoista käytetään kullekin asiakkaalle.

Katso maksutietomme täältä.

Palautus:
Tavarat voidaan palauttaa vain etukäteen sovitulla tavalla ja ne tulee palauttaa alkuperäisissä pakkauksissa. Tuotteen on oltava asianmukaisesti pakattu. Tilaustavaroilla ja outlet-tuotteilla ei palautusoikeutta.

Reklamaatio:
Toimitettujen tilausten puutteita ja vikoja koskevat valitukset on tehtävä heti tilauksen vastaanottamisen jälkeen - viimeistään 3 päivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Kuljetusvaurioista ilmoitettava välittömästi kuljetusyhtiölle ja rahtikirjaan tai kuljetusasiakirjaan on tehtävä merkintä välittömästi. Ilmoita asiasta myös Jysk Fodplejeteknikille mahdollisimman nopeasti.

Viallisten tai rikkoutuneiden tavaroiden osalta noudatamme alalla voimassa olevaa lainsäädäntöä ja arvioimme yhdessä tavarantoimittajien ja valmistajien kanssa, ovatko nämä takuutapauksia.

B2B-takuu on yksi vuosi.